keskiviikko 13. marraskuuta 2019

Kaapin päällä

Pepsi:

Meillä on kotona makuuhuoneen vaatekaappien päällä kiva taso. Sinne ei vaan pääse omin voimin koska a) se on niin korkealla eikä sopivaa hyppytasoa ole lähellä (emäntä huomauttaa että ennen vieressä oli hyllykkö, mutta se poistettiin turvallisuussyistä) b) se on aina täynnä tavaraa.
Eräänä päivänä emäntä kuitenkin halusi vaihtaa mattoja lattioille ja nosteli tavarat edestä pois. Niinpä anoin emännältä että pääsisin käymään pitkästä aikaa näköalapaikalla.
Ei mennyt kuin tovi, kun Max alkoi huutamaan lattialta omaa tahtoaan. Huoh 😾
Siinä se sitten rymysi ja katseli. Asiassa oli vain yksi hyvä puoli; Max ei viihdy korkeilla paikoilla montaa hetkeä. Ja niinpä se kohta etsikin alastuloreittiä.
Niinpä sain nauttia rauhassa ylhäältä tähystelystä, kunnes emäntä tuli tuomaan tavaroita takaisin ja nosti minut pois, vaikka olisin voinut nauttia elämästä siellä vielä vaikka kuinka pitkään!

12 kommenttia:

  1. Toki kuningatar on ansainnut paikan korkeimmalla! 😻

    VastaaPoista
  2. Hieno paikka Pepsi! Varmasti hyvät näkymät! Minäkin tykkään olla korkeella. Pienenä kiipesin verhojakin pitkin ylös. Ihme juttu, mutta siitä ei tykätty? Mukavaa joulun odotusta teille kaikille! - Peppi + Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmisillä on joku suojeluvietti verhoihin. Mutta korkealla on paras! - Pepsi

      Poista
  3. Kiva pikku retki, Pepsukka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällaiset retket nostavat päivän mielialaa! - Pepsi

      Poista
  4. Pepsi sinun pitää pyytää joululahjaksi, että isäntä rakentaisi sinulle tikapuut korkeuksiin! Nehän olisi turvalliset ja voisit käydä tuolla retkellä aina kun haluat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulle olisi riittänyt se hyllykkö tuossa vieressä vallan hyvin! Mutta minua ei haluta päästää tuonne 😾 - Pepsi

      Poista
  5. Ooh, teidän korkeutenne on päässy käymään arvoisellaan paikalla ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, mutta miksi minulta evätään esteetön pääsy :/ - Pepsi

      Poista
  6. Meilläkin on yksi paikka, johon ei olla päästy omin voimin ja ollaan huomattu, että isikissi on se, jolta kannattaa anoa lupaa. Toimii paljon useammin kuin tuon toisen ihmisen kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meiltä emännältä heltyy paremmin luvat tuollaisiin, mutta miksi tuolla on tavallisesti niin paljon tavaraa :/ Toivottavasti te pääsette useammin! - Pepsi

      Poista