sunnuntai 29. maaliskuuta 2020

Maaliskissa - extra: korva

On ollut todella mukava lukea juttuja, joita maaliskissassa on julkaistu ja nauraa monille hauskoille kuville. Kiitos kaikki! Vaikka maaliskuu loppuu, saa juttuja edelleen julkaista. Koska vielä on maaliskuu, päätin julkaista ehdotettujen aiheiden kommenttilistasta (ideoita kaipaavat voivat etsiä listasta vapaasti aiheita) yhden extra-aiheen, joka alkoi kutkuttelemaan, kun luin  Sepon korvasta.
Millaiset korvat teiltä löytyy? #maaliskissa
Maxin korvat ovat tällaiset.

Ja Pepsin korvat tällaiset.
Pepsi: Että kevätaurinko onkin ihana!
Toimiiko lisäksi teillä korvat hyvin? Meillä varsinkin Pepsillä ne tuntuvat välillä kuulevan kaiken ja välillä ei yhtään mitään (muka). Pepsi osaa näyttää korvillaan mitä mieltä on, toisinkuin Max.  Maxin korvat taas ovat erittäin herkät kaikille äänille ja ne ovat jatkuvasti hälytystilassa rapsahdusten suuntaan. Molemmat nauttivat, kun korvia silittää sormien välissä. Mitä muuta korvilla voi tehdä?

9 kommenttia:

 1. Söpöt korvat! Meillä on etenkin aamuisin vaihtelevaa kuuloa kun lasken kissat ennen töihinlähtöä, ettei kukaan ole jäänyt esim. kaappiin loukkuun. Jos jotakuta ei näy, niin harvemmin huuteluista on mitään hyötyä. Silloin tällöin onnistaa ja tolpan yläpediltä armollisesti nostetaan päätä sen verran, että näkee, että siellä on asukki. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, niin tuttua Pepsin kohdalla. Max reagoi yleensä kutsuttaessa, mutta Pepsi useimmiten haluaa juuri silloin leikkiä piilosta ja on entistä näkymättömämpi.

   Poista
 2. Hyvä aihe! Maxilla on ihanan karvaiset korvat, hienon ja pehmeän näköiset. <3 Mutta onko Pepsillä myös hieman harvakarvaisuutta korvan reunassa? :O Seppotasolla hän ei onnksi ole. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepsillä on myös hieman harvakasvaisuutta joo. Onkohan se mustavalkokissojen ominaisuus tai tämän hetken muotia :D

   Poista
 3. Korvat voi kääntää vähäksi aikaa nurinpäin pestessä. t: Merri

  VastaaPoista
 4. Hienot korvat teillä molemmilla! Meilläkin esiintyy satunnaista kuulovaikeutta kissojen keskuudessa. Välillä on niin vaikea kuulla, jos henkilökunta käskee alas ruokapöydältä. Ruokakupin kilahdukset me taas tunnistetaan vaikka unissamme toiselta puolelta asuntoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistähän sellaisen kuulonvaikeus johtuu? Meillä Pepsi ryntää paikalle kuulessaan ruokakupin, Max taas kuullessaan että raksuja kaadetaan.

   Poista
 5. Meillä on valikoivat kuulot. Olga kuulee namilaatikon ja Sofi pakastimen avauksen. Namilaatikossa on loogisesti myös mamin koruja, joten pettymys on suuri, jos esiin otetaankin vain joku rihkamahely.
  Pakastimen avauskin vain harvoin tietää katkarapuja.

  VastaaPoista