sunnuntai 7. marraskuuta 2021

Paws & Son valjaat

 Max:

Meille tuli tällä viikolla ruskea pahviloota Paws & Son:lta. Pahvilootien sisältö on aina kivaa ja vielä parempi on kun sisältö on meille! Sekä minä että Pepsi saatiin oma juttumme, mutta Pepsi ei ole vielä ehtinyt testaamaan omaansa, joten näette nyt mitä minä sain.  

Huomaatteko, sain uuden valjaat ulkoiluun. Näissä parasta on että ne ovat tukevat, mutta eivät paina minun herkkää kaulaani.
Tässä on linkki näihin valjaisiin: Paws & Son. Ootteko muuten kuulleet tästä vajaat pari vuotta vanhasta lemmikkikaupasta, joka lisää hiljalleen myyntituotteitaan? No minä kerron, mitä luin: Paw & Son on lemmikkieläintarvikkeiden valmistaja, maahantuoja ja jälleenmyyjä, jonka tarkoituksena on valmistaa / löytää oikeasti hyviä ja laadukkaita tuotteita, ja välillä myös vähän erilaisia tuotteita mitä ei olisi kaikilla muilla. Aika hyvä teksti musta. 
 
Joku varmaan haluaa nähdä näiden valjaiden kiinnityksen. Niissä on tarranauha selässä ja lisäksi mustat soljet. Huippua on myös se että valjaissa on heijastinnauha.

Kyllä näissä kelpaa ulkoilla, tosin meinaa jo vilu tulla että kovin pitkään ei kerrallaan voi olla. Onko teillä ollut samaa ongelmaa?
 
-Max

16 kommenttia:

 1. Näyttää mukavalta päällä, mutta onko väljyyttä liikaa? Pysyykö päällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sopivan väljä, mutta tarpeeksi tiukka. Kuvan ottojen jälkeen emäntä vielä tiukensi säätöjä ettei näytä niin löysältä, mitä se ei ole - Max

   Poista
 2. Onpas hienot ja sopii sulle mainiosti 😺

  VastaaPoista
 3. Hyvä, etteivät paina! Saako tarranauhalla hyvin kiinnitettyä kropan mukaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ettei paina, on mulle tärkein. Tarranauha osuus on sen verran pitkä että saa hyvin kiinni, yläosasta vaan jää mulla sentin tyhjälle, joka on vain ulkonäkö kysymys - Max

   Poista
 4. No jo oot saanu komiat valjaat! Onnea uusille ♥
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
 5. Uudet valjaat! On ihan sinun väriset ja tyylikkäät. :) Ovatko ne paksumpaa kangasta kuin entiset, vähän näyttää siltä tälle puolelle ruutua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne paksummat eli lämpimämmät. Ja emäntä arvelee että mun villapaita mahtuu talvella vielä alle hyvin, koska säädöissä on varaa - Max

   Poista
 6. Mukavuus ennen kaikkea! Nyt on tosiaan jo viluista viipyä pitempään ulkosalla, sisähuvit kiinnostavat enemmän.
  Terkuin Nero

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on Nero, että ulkona tarkistetaan reviiri ja sitten valvotaan sisältä käsin - Max

   Poista
 7. Onpas hieno uusi ulkoilupuku! Täällä mennään vanhalla ulkoilupuvulla, koska palvelijatar ei saa mitään aikaiseksi.

  -Herra Karvajalka-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tiiän, ihmiset ei saa välillä millään aikaiseksi, mutta voisit näyttää sille tämän - Max

   Poista