sunnuntai 16. huhtikuuta 2023

Joku möykkää reviirillämme

 Max:

Jo on aikoihin eletty. Luulin että asumme lintukodossa, jossa ei mitkään koneet pauhaa eikä ryskää. Mutta väärässä olin. Kaupunki päätti että lähellämme on hyvää tonttimaata. Sikäli en ihmettele että tämähän on todellakin loistavaa aluetta, mutta se harmittaa että kaupunki meni sen hoksaamaan ja tunkeutumaan meidän reviirille.

Pääsiäistä edeltävän viikon maanantaina alkoi kunnallistekniikan rakennus. Silloin oli vielä paljon lunta, joten tarkkailin mieluummin sisältä mitä kaivetaan.

Kaksi kaivuria möykkää aamusta iltapäivään. Vasemman puoleisen kaivurin kohdalla sijaitsee uusi tontinnurkka meiltä katsottuna.

Pääsiäisviikolla alkoi lumi sulamaan. Onneksi naapuri pystyi polttamaan pääsiäiskokon vielä pellollaan turvallisesti. Ja kaivurit jatkoivat työtään kaikki arkipäivät.
Ja sitten pääsiäisen jälkeen lumi katosi. Nyt ei enää juuri lunta ole. Pitäisikö lähteä tutkimaan mitä ne kaivurit ovat tuolla rymynneet?

Voi ei. Näyttää pahasti siltä että kesän lenkkipolkuni ei kohta enää ole käytössä, koska jos otan vielä pari askelta niin olen uudella tontilla. Voih!
Käännytään takaisin ja juostaan kotiin. Sen sanon ettei ole reilua tulla meidän reviirille (emäntä sanoo, että laajennetulle reviirille). Pelkään pahoin että tämä on vasta alkua möykälle mitä uusilta tonteilta tullaan kuulemaan kesän aikana.

- Max

8 kommenttia:

  1. Mitä jos niille kävisi sanomassa ettei saa mekkaloida eikä sotkea sun tonttia..? Tai mitä jos sinne muuttaa jotain kivoja kavereita?
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huudan kyllä häkistä, muttei ne välitä. Enkä uskalla mennä lähemmäs. Jos te muuttaisitte niin sitten hyväksyisin. - Max

      Poista
  2. No onpas röyhkeää tulla möykkäämään teidän reviirillenne! Mutta toisaalta nyt on paljon mielenkiintoista seurattavaa ja työnjohdettavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mut ku ne ei meinaa kuunnella mun käskyjä, joita huutelen häkistä - Max

      Poista
  3. On se niin väärin jos lenkkipolku lyhenee. Joku roti pitäis siinäkin olla minne tullaan kaivelemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No todellakin! Pitäisikö tehdä johonkin valitus - Max

      Poista
  4. Jaahas, kaupunki on varmaan keksinyt, että tontti on haluttua ja menee kovalla hinnalla kaupaksi kun saa teidät naapureiksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, olisiko se niin! Mielenkiintoinen ajatus 😸 - Pepsi ja Max

      Poista