sunnuntai 2. huhtikuuta 2023

Turun tapaaminen

 Kissabloggareita ja kissablogien seuraajia kokoontui lauantaina Turussa. Emäntä saapui Turkuun jo perjantai aamupäivänä ystävänsä kanssa ja nautimme aurinkoisesta kevätpäivästä Miukumaan mamin johdattamana. Ja tietenkin pussailemalla Sofia.

Kissablogitapaaminen aloitettiin Ravintola Teinin kabinetissa, taulun kissan tarkan katseen alla. Ruoka oli mahtavaa ja palvelu ensiluokkaista.
Ravintolasta siirryimme jatkamaan Päärynäeläinten laumaan. Siellä vastassa oli ensimmäisenä talon isäntä (sori Jussi) Mauno. Mauno ihmettelee että ovatko kaikki tulleet vain häntä ihailemaan; no emännän pääkohde Mauno ainakin oli 😻
Kodista löytyy monta lemmikkiä. Yläkerran ovat valloittaneet kissat ja fretit.
Lisäksi yläkerrasta löytyi kääpiörottien ja sokerioravien huone. Sokerioravat olivat harmillisesti nukkumassa, mutta kääpiörotat ottivat ilon irti huomiosta.
 
Alakerrassa oli se emännälle hermottavin osuus, jota ei helpottanut ovessa ollut pääkallon merkki. Mutta olihan se nähtävä. Onneksi Mauno lupasi olla koko ajan tukenani (on kuvan alareunassa matolla).
Sammakoita. Eikä ihan Suomen luonnosta löytyviä.
Useita käärmeitä (anteeksi käärmeet, emäntä ei teidän kanssa oikein rupatellut).
Liskojen kanssa saattoi jo vaihtaa muutaman sanasen.
Tegu nimeltä Musti.
Mauno: Tule Tassulinnan emäntä tänne, niin näytän sinulle jotain rauhoittavaa. Katso tarkkaan tuonne heinien sekaan. Siellä on minun lempparit arosopulit. Eikö olekin söpöjä!

Lisäksi akvaario oli ihanan rauhoittava elementti. Täältä löydät asukkaiden lajit ja nimet.
Talon kiertelyn jälkeen oli aika siirtyä jälkiruokabuffetin kimppuun, joka yllätti kaikki odotukset. Voi mahdoton kun oli niin hyvää!
Lopuksi saimme Aurapetin lahjoittamat kassit, joita Aino esittelee. Sisällöstä kerron Pepsi ja Maxin kanssa, kun ehdimme kassin yhdessä avata.

Kiitos Susanna loistavasta järjestelystä, herkuista ja eläinten esittelyistä. Ja Jussi eläinten esittelystä, lääkärin taidoista ja erityisesti rauhallisesta olemuksesta, joka saa rentoutumaan vaikka jännittää. Jokaiselle osallistujalle mukanaolosta. Sekä Maunolle henkisestä tuesta.

- emäntä

14 kommenttia:

 1. Kiva kun kävitte! Mauno oli taas niin elementissään, kun pääsi esittelemään bunkkeria.

  VastaaPoista
 2. Tää oli tosi siisti tapaaminen. Hih, pitihän meidän oikein kysyä, että oliko taulu tuotu ihan meitä varten kabinettiin 😹 Ja kerrankin oli syönnin jälkeen aikaa kunnolla jutella ja vaihtaa kuulumisia. Mut se täytyy sanoa, etten oo ikinä nähny noin muhkeaa ja maukasta jälkiruokabuffaa! Mut kyllä bunkkerissa olisi pitäny vielä olla kun saatiin käärmettä silittää....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa pöytäyhdistelmässä oli kyllä helppo kuulla kaikkien puhe ja jutella. Jälkiruokabuffa taas oli ihanan överi :D Tajusin onneksi poistua ajoissa bunkkerista.

   Poista
 3. Monenmoista ehditte nähdä. Maunon silmät ovat kerrassaan pyöreät hämmästyksestä ;) Maunon elämä on muutenkin jännittävää, kun se seurailee terraarioiden sisällä pyöriviä otuksia. Minulla olisi mennyt pupu pöksyyn jo noiden frettien kanssa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maunolle löytyy kyllä virikkeitä talosta! Ensi kerralla Sartsakin mukaan!

   Poista
 4. No ohhoh, olipa lajirikas päivä! Sofin pussailu olisi ihanaa. Mutta käärmeitä - huh. En olisi ehkä suostunut menemään koko kerrokseen niiden kanssa, tai edes samaan taloon... sammakot ovat kyllä kivoja. Ja arosopulit söpöjä! Ja oho, Musti-niminen lisko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se niin on että kissat vievät tämän emännän sydämen. Ja vähän jyrsijät ja akvaariokalat. Mustikin vaikutti kyllä ihan kivalta, mutta Mustithan aina!

   Poista
 5. Kiitos kun kävitte, oli kiva taas emännöidä teitä. T. Sofi ja mami
  Suskin ja Jussin luona oli tosi kiva käydä (pienestä takaiskusta huolimatta 😂), minäkin uskalsin silittää käärmettä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinua Sofi ja mamia on aina niin mahtavaa treffata! Kyllä oli kivat päivät Turussa! - emäntä

   Poista
 6. Voi miten mukava tapaaminen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli! Kyllä vaan sieltäkin suunnasta pitäisi joskus lähteä!

   Poista
 7. Kiitos raportista! <3 Tuli niin ikävä teitä kaikkia - jos olisin ollut Helsingissä, Turkuun olisi ollut niin kätevä matka, mutta täältä idempää ei ihan yhtä helposti lähdetä. Mutta jos vielä on vaikka Hgissä miitinkejä, niin olen taas ehdottomasti menossa mukana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kiva jos olisit päässyt. Toivottavasti ensi kerralla!

   Poista