torstai 2. marraskuuta 2023

Pepsin aamupäiväpesä

 Niin on Pepsilläkin lempi viltti. Se on samalla aamupäiväpesä. Tämä pesä sijaitsee yhdistetyssä vieras- ja työhuoneessa sängyn päällä, mustavalkoisen viltin alla.

Viltistä pitää tehdä tunneli ja sinne Pepsi kömpii joka aamu aamupalan ja häkkiulkoilun jälkeen useammaksi tunniksi. Jos emäntä höpöttää liikaa etäpalaverissa niin unet voivat häiriintyä; juuri mikään muu ei lepoja häiritse.
Musta möykky on Pepsi 😸
Omasta paikasta pitää pitää tiukasti kiinni. Muuten käy kuten eräänä aamuna, kun Pepsin oli mentävä etäpalaveriin sanomaan mielipiteensä asiasta ja Max kömpi Pepsin pesään!
Mitä Pepsi teki. Meni pesän suuaukon suulle ja tuijotti pesän syvyyksiin. Ei mennyt kuin hetki ja Max kömpi esiin etsimään toista paikkaa. 
Kaikki taas hyvin ja Pepsi vilttipesässään. Jos joku miettii voiko yövieraaksi tulla, niin ei Pepsi suutu jos joku nukkuu hänen sängyllään. Levottomaksi hän tulee, kun rutiineihin tulee muutos, mutta aina on löytynyt korvaava nukkumapaikka.

8 kommenttia:

  1. Ihana rutiini <3 Pepsin oma luola.

    VastaaPoista
  2. Meidän mami on nukkunut Pepsin mielipaikassa! Kyllä sille olisi kelvannut joku matto lattialla niin että Pepsi olisi saanut olla omalla paikallaan, nih! T. Sofi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pitää nyt vähän taipua että mamisi tulee uudestaankin ehkä joskus.. - Pepsi

      Poista
  3. Äh, vieraille peti tuohon Pepsin viekkuun lattialle. Kyllä joku järjestys kuuluu olla.
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se teidänkin ihminen saisi tuossa nukkua. Yöllä. Aamulla voisi sitten päästää minut. - Pepsi

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään kovasti. Juuri nytkin olen siellä - Pepsi

      Poista