sunnuntai 29. lokakuuta 2023

Kissaviltti

 Max:

 Tassulinnasta löytyy tällä hetkellä kolme kissavilttiä kaikkien muiden vilttien lisäksi. Mietin että mikä näistä kolmesta olisi minusta paras:

Tämä kissaviltti sängyn päädyssä on ihan kiva. Viltin kissojen silmät palaa pimeässä, jos niitä valoittaa hyvin ensin valolla. 

No sitten on tämä emännän suosikki: Lapuan kankureiden Kissanpäivät -huopa. Emäntä levitti sen tuohon keinutuoliin näkösälle. Mutta mitä ääntä keinusta nyt kuuluu?
Ai Pepsi käytti tilanteen hyväkseen ja lähti telttaretkelle huovan alle. Olisin minäkin voinut mennä, mutta se paikka meni sitten jo..

Ja sitten on tämä sängyn päällä päivisin oleva kissaviltti. Tässä nukun joka päivä päiväunet. Eli kyllä tämä on se  minun suosikki. 

Löytyykö teiltä kissavilttejä?

- Max

15 kommenttia:

  1. Pepsin majaviltti on kyllä kaunis!

    Meillä ei ole kissavilttejä, mutta punaisessa viltissä taitaa olla seeproja. Pitkakarvaviltti on paras ja sellaisen toisen haluaisimme. - Kassinen ja Seppo

    VastaaPoista
  2. Meiltäkään ei löydy kissavilttejä, mutta ehkäpä pitää hommata kun teilläkin on monta noin ihanaa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti teilläkin pitää olla kissaviltti 😸 - Max

      Poista
  3. Kyllähän jokaisella kissalla pitää oma viltti olla. Minä löysin kirpparilta itselleni ihanan lämpimän päiväuniviltin, mutta Maija omi sen heti omakseen. Ihan sama onko se sängyssä vai lattialla, Maija makaa sen päällä. Kauniin kissakuvioisen vilttini vei tytär mennessään enkä raaski vaatia takaisin.

    VastaaPoista
  4. Onpa söpöjä, Lapuan kankureiden viltti on todella kaunis pörröisine kissoineen!
    Meiltä ei löyty yhtäkään kissavilttiä, eikä paljon muutakaan kissamaista sisustustavaraa. Mutta onneksi on nuo kissat - kauneimmat sisustuselementit - ja niille käy tavallinenkin viltti, kunhan se on villaa. Se taitaa yhdistää minua ja kissoja: haluamme aitoa villaa, oli kuosi mikä hyvänsä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kankureiden viltti on kaunis. Villaviltti on varmaan Ransun ja Mustin mieleen - Max

      Poista
  5. Ihania vilttejä, varsinkin tuo majaviltti! Meillä on selvä puutos tällä saralla, laitan mamin kissavilttiostoksille ihan heti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä 🙀 No hyvä että hoksasit nyt tämän vakavan virheen ja voit laittaa mamin korjaamaan tilanteen! - Max

      Poista
  6. Ei oo totta! Teillä on KOLME kissavilttiä. Hiukka hienoa. Meillä on vaan meidän omimia, muttei kuvallisia. Jos Miukumaan täti löytää kissaviltin, niin toivottavasti se vinkkaa palvelijalle myös.
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kolme kissavilttiä ja sen päälle Pepsim oma viltti. Pyydänkin Pepsin esittelemään sen täällä - Max

      Poista
  7. Meillä on punainen viltti sohvalla suojaamassa kissankarvoilta (niin kun niitä nyt muka niin kovasti irtoaisi...). Siinä on just sopiva sohvapaikka Merrille ja minulle. Mamma laittoi kiipeilypuun päälle viltin vähän aikaa sitten. Sekin oli jännä, mutta ei kovin kauaa. t: Frodo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viltit ovat kivoja. Mitä kissankarvoja muka viltteihin tarttuisi 😸 - Max

      Poista
    2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

      Poista