lauantai 30. joulukuuta 2023

Väliviikon menot

Pepsi ja Max:

Voi, luulimme että emännän välipäivien etätyöviikko tarkoittaa pelkkää kotona löhöilyä ja töiden valvontaa, mutta se keksikin siihen ohjelmaa meille! Ei olisi tarvinnut..

Torstaina se pakkasi meidät mukaan. Ja arvatkaa minne lyhyen ajomatkan jälkeen päädyttiin. No sinne missä Max menee ihan yhdeksi lyttykasaksi eli eläinlääkäriin.
Ensin oli Pepsin vuoro päästä Janinan tutkittavaksi. Pepsille tehtiin terveystarkastus, kun ikää alkaa tulemaan (nyt 15,5v). Hammaskiveä saisi käydä poistamassa, mutta muuten kaikki oli hyvässä kunnossa.
Verikoe otettiin Pepsiltä kaulalta ensimmäistä kertaa ja se sujuikin ilman murinaa (verrattuna tassusta otettuun). Peruskokeet kertoivat että maksa-arvo on koholla ja munuaiset viitearvon yläkentässä. Ensi kesänä olisi hyvä kontrolloida.
Max kuunteli kopassa hievahtamatta ja hiljaa toivoen että hänet unohdettaisiin.
Mutta ei. Maxille tehtiin pikainen tarkistus ja sitten tyhjättiin anaalirauhaset, joka oli syy Maxin käyntiin. Ylipainoa on ja paino pitäisi saada laskemaan (6,9kg). Siinäpä haaste.

Tässä välissä ehti nauttia takan lämmöstä kotona, kunnes lauantaina emäntä sieppasi taas Maxin syliinsä. Mihin nyt?

Onneksi se ei ollutkaan paha paikka. Max kävi oman kylän lemmikkikauppa Vedenväellä kynsien manikyyrissä ja pedikyyrissä, kun kotona se on niin hikinen urakka. Ja sehän sujui niin näppärästi ja nopeasti että oltiin kotona jo melkein samointein.

Päätimme ettemme tänä vuonna mene enää mihinkään koppareissulle. - Pepsi ja Max

9 kommenttia:

 1. Onpa teitä poloisia nyt riepoteltu siellä täällä - mutta hyvä että mitään vakavaa ei ellillä löydetty. Ja kynsihoitokin sujui noin mallikkaasti. Nyt voi sitten rauhoittua viettämään vuodenvaihdetta ihan kotona. Ei kai teillä päin kovasti paukutella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meillä kauheasti paukutella, mutta jo se vähän saa Pepsin katoamaan tunneiksi syvimpään mahdolliseen piiloon - Pepsi

   Poista
 2. No jo on teillä ollu koppareissut. Mälsää. Ja Max, sulle on tulossa surkia ensi vuosi. Me oltiin jo siinä Paksun kissan hoikat tassut -kurssilla ja meillä meni kaikki ruokailut uusiksi. Herkkujen määrä putosi ihan roimasti 🙀
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai te annoitte kurssille vahvan epäsuosituksen, jos noin nameista leikattiin? Yllyttävät huumaneita selvästi eläinten laiminlyöntiin!! -Ruttu

   Poista
  2. Minä tuollaiselle kurssille menisi. Mitä elämä on ilman nameja, kysyn vaan - Max

   Poista
 3. Kaksi koppareissua samalla viikolla, ei oo reiluu! Taidat Max joutua uuden vuoden dieetille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksi koppareissua oli aivan liikaa! Ai miksi komean kollin pitäisi olla dieetillä - Max

   Poista
 4. No onpas ollut menoja teillä! Onneksi tämän loppuvuoden säästytte reissuilta, hih. :D

  Max joutuu tekemään uudenvuodenlupauksen ruokaremontista ja kuntoilun aloittamisesta! Sitten vuoden jälkeen voikin palkita itseään taas herkuilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai miten niin vuoden jälkeen? Eikö sitä voi palkita joka toinen päivä? - Max

   Poista