lauantai 10. helmikuuta 2024

Maxin laihdutus alkoi

Max:

Emäntä teki uudenvuodenlupauksen. Että minun pitää laihtua! Minusta kyllä sen olisi pitänyt katsoa itseään peiliin eikä tuijottaa minun hartaasti kasvattamaani massua. No tammikuun eka päivä se alkoi. Vähemmän ruokaa, enemmän liikuntaa - ohjelma.

 

 Ensimmäiset kaksi viikkoa oli ihan kamalaa. Ei enää jatkuvaa raksubaaria vaan pieniä eriä muutaman kerran päivän aikana.

Saisipa edes syödä suoraan kiposta, mutta emäntä laittaa ne vähätkin raksupyramidiin ja ne pitää taistella sieltä ulos että saa syötyä.

Melko pian tajusin, että jos en halua kuolla nälkään, on alettava syömään märkäruokaakin. En ole koskaan piitannut märkäruoasta, mutta koska oli nälkä.

Leikkiminen on taas ollut ihan kivaa. Olen ollut viime aikoina laiska leikkijä, mutta pari minuuttia silloin tällöin päivän aikana onkin ollut taas kivaa pitkästä aikaa. Pepsikin on innostunut toisinaan.
Isot laservalot on hauskoja! Pieni pistevalo ei minua houkuttele (emäntä miettii onko sillä tekemistä näön kanssa joka ei ole koskaan ollut Maxin vahvin aisti).
Antaisi emäntä edes useammin herkkuja, mutta ei millään, vaikka parhaimpani yritän viedä sen hermot.
 

Ai oonks mä laihtunut? No varmasti monta kiloa. Siltä musta ainakin tuntuu. 
  (Emännän ihmisvaa'an mukaan tammikuun aikana 6,8 kilosta noin sata grammaa alaspäin, mutta parempi mittaustapa on kehitteillä koska tämä ei ole tarkka metodi)
Tällä hetkellä jatketaan näin ja odotetaan kevättä että päästään lisäämään valjastelulenkit kunto-ohjelmaan.

12 kommenttia:

 1. Max, täydet sympatiat meiltä! Me käytiin tuo lävitte reilu vuosi sitte. Ollaan kyllä jo totuttu ettei raksuja saa kun leikeissä. Onneksi meille ei tullu mitään punnitusjuttua lisää, sillä meidät on punnittu ihan pennusta asti kerran viikossa.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tykkää kun ei saa raksuja koska haluaa. Mutta kai minä jos tekin olette siitä selvinneet. Kiitos tsempeistä! - Max

   Poista
 2. Voi Max, koita kestää! 100 g on ihan kelpo suoritus, hitaasti hyvä tulee.

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä Max! Eikös tuo sata grammaa kuussa ole täydellinen vauhti. :) teette emännän kanssa hyvää työtä siellä, vaikka nyt vähän rankalta tuntuisikin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kai se täydellinen, mutta eiks yksi kuukausi olisi jo riittänyt? - Max

   Poista
 4. No voi hitsi sentään! Kovalla työllä aikaansaadut linjat ovat nyt vaarassa kadota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt joku ymmärtää! Ei näitä linjoja ihan itsestään saa vaan vaatii sekin työtä! - Max

   Poista
 5. Sanonpahan vaan, että ei ole reilua! Minäkään en saa raksuja, kuin vähän kerrallaan, vaikka minulla on jatkuva pyynti päällä. Syön kuulemma aina kaikki mitä löydän ja siksi pitää säännöstellä. Tornia ei voi käyttää enää ollenkaan. Frodo ei tietenkään ehtisi syödä raksuja lainkaan, jos ne olisi tornissa. t: Merri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MIksi pitää säännöstellä. Miksi pieniltä kissoilta pitää viedä vähäinenkin kaamosajan lohdutus! - Max

   Poista
 6. Moi! Tulin sun sivulle kun näen että täällä on kissoja, mulla itselläkin on kissoja. Luen paremmin sun juttuja kun on aikaa.

  VastaaPoista