torstai 2. toukokuuta 2024

Maxin katsaus: polttopuut

 Max:

Uutisista hyvää päivää. On tärkeää ajatella jo tulevia kylmiä, vaikka nyt (toivottavasti) ollaan menossa lämpimämpään suuntaan. 

 

 

Lähetin reportterimme tarkistamaan tilannetta, onko jo tarpeeksi polttopuita kuivumassa. Reportteri vain näki jotain kiinnostavampaa uutista ja homma jäi kesken. Niinpä päätin itse jalkautua kentälle.

Kyllähän tässä muutama halko jo on. Yksi, kaksi, kolme..
..kahdeksankymmentä.. kertaa aika monta kertaa.
Hyvältä näyttää, mutta ei olisi pahitteeksi varautua vielä vähän lisää. 

- Max

10 kommenttia:

 1. En tiedä minkä sortin säätiedottaja sinä olet. Olen kuullut, että jotkut ennustavat aina sadetta ja räntää, toiset taas poutaa ja hellettä. Sinulla on tuntosarvet jo talvea kohti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sekin tulee vielä varmemmin kuin kesä. Kaikkeen pitää varautua jottei tule vilu - Max

   Poista
 2. Olet aina suurten uutisten äärellä! Varautuminen on hyvä aloittaa ajoissa, että ei kylmä yllätä. Ja juhannuksenakin voi olla tosi kylmä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olisi eka kerta kun lämmitetään takkaa keskikesällä. Toivottavasti puut kuitenkin säästyy syksyyn - Max

   Poista
 3. Max! Ei jutella vielä talvesta. Just viikko sittehän oli vielä lunta = talvi. Ny mennään kesää kohti ja nostetaan viikset aurinkoon.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikko sitten oli tosiaan lunta. Ja nyt nautin auringon lämmöstä. Mutta kaiken varalta pitää varautua.. - Max

   Poista
 4. Vihreänä kateudesta katselen upeaa puuvarastoa ja sen esittelijää. Täällä pitää vielä paljon heilutella sahaa ja kirvestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Cheri. Kommenttisi oli mennyt odottamaan hyväksyntää ja huomasimme sen vasta nyt. Toivottavasti sielläkin polttopuuhommat ovat edistyneet!

   Poista
 5. Polttopuureportteri hoitaa tärkeää tehtävää! Kompataan kuitenkin rokkimimmejä ja toivotaan keväisiä reportaasin aiheita seuraavaksi. Miten olisi vaikka kukkaiskatsaus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun lumesta on nyt päästy niin kukkiakin voi alkaa odottelemaan. Niitäon vain vielä vähän vaisua vielä esitellä, mutta laitetaan toivelistalle - Max

   Poista