torstai 24. lokakuuta 2024

Kissa, joka ratkaisi kolme murhaa -kirja

 Saimme luettavaksemme l.T.Shearerin kirjan Kissa, joka ratkaisi kolme murhaa Bazar kustannukselta. Aiemmin olemme lukeneet jo sarjan ensimmäisen osan Kissa, joka pyydysti tappajan. Rakastuimme ensimmäisen osan viisaaseen Conrad -kilpparikissaan, joka onkin erikoinen kissa: kilpikonnapoika, joka osaa puhua.

 

 Mutta tämä toinen osa oli ehdottomasti yhtä hyvä. Kirjassa eläkkeellä oleva poliisi Lulu ja hänet adoptoinut Conrad kissa matkaavat jokilaivallaan Oxfordiin ja siellä syntymäpäiväjuhliin, joihon Lulu oli kutsuttu. Mutta kaikki ei menekään niin juhlavasti kuin oli suunniteltu.

Pepsi: Liian jännää. Nyt pitää emäntä pitää taukoa ja vetää henkeä. Vaikka Conrad on tosi fiksu, niin silti kolme murhaa on vähän liikaa.
Uskalletaanko lukea kirja loppuun? Auttaako se naamioituneen murhaajan löytymisessä että Conrad kynsi hänen poskeensa? Luotan kyllä täysin Conradiin ja hänen ihmisensä Lulu on myös viisas.

Max: Huoh, kaikki päättyi hyvin lopulta. Mutta jos tykkäät kissoista ja murhamysteereistä, niin suosittelen. Mutta jos pelottaa niin on syytä lukea yhdessä kissan ja ihmisen näitä kirjoja. Odotamme jo kolmatta osaa!
 

2 kommenttia:

  1. Hurjalta kuulostaa! Hyvä vinkki tuo, että ottaa kissan kainaloon turvaksi.

    VastaaPoista
  2. Te olette tosi ahkeria lukijoita 😺 Mami etsi tuon kirjan palvelusta ja lupasi lukea sen pikimiten.

    VastaaPoista