sunnuntai 20. lokakuuta 2024

Tupsahdin mökille

 Max:

Ei minun pitänyt enää käydä mökillätänä vuonna. Eikä emännänkään. Mutta kun olikin niin lämmintä vielä eikä yhtään talvea kuten joskus tähän aikaan, niin lähdinkin käymään emännän kanssa yllättäin mökillä.

Ulkoilimme valoisan aikaan. Tai olisinhan minä ulkoillut pimeälläkin, mutta silloin sain tyytyä parvekkeeseen, kun emäntä ei halunnut; vissiin pelkäsi mörköjä 😹 Pimeetä olikin tosi paljon. Suojelin emäntä yöllä olemalla ihan vieressä.

Myyrät eivät tuntuneet olevan vielä talviunilla, mutta sen verran syvällä että kuulin ne, mutta en saanut tassutuntumaan yhtäkään.

On se syksy vain harmaata aikaa. Mutta omalla tavallaan kaunista.

Nyt uskallan sanoa jo aika varmasti että tämän vuoden mökkiseikkailut oli tässä.

- Max

4 kommenttia:

  1. Ylläripyllärimökkireissu :) Kesäiset maisemat ovat samat, mutta erit. Pimeässä on aina turvallisempaa olla kun tietää, että ei ole yksin.

    VastaaPoista
  2. Ihanat kelit on olleet, kun mökillekin vielä pääsitte! Mukavaa, ettei ole vielä liian kylmää siihen. Ei minua kyllä möröt pelottaisi, jos olisi tuollainen Max vierellä. No kyllä Mustikin auttaa siihen, ei sen puoleen. Myyriä tosiaan on: eilen illalla Musti sai yhden ja tänä aamuna toisen.

    VastaaPoista
  3. Sinä soinnut niin hienosti syksyiseen maisemaan, että melkein häviät kuvista!

    VastaaPoista
  4. Kaunista on teidän mökillä kaikkina vuodenaikoina. :) hirmuisen mukavaa, että pääsit vielä käymään!

    VastaaPoista