lauantai 12. lokakuuta 2024

Mikki-kissan hurja kesä -seikkailu

 Max:

Saimme Mikki-kissasta kertovan Helena Hietanen-Hekuraisen uutuuskirjan blogiimme Momentumilta nimeltään Mikki-kissan hurja kesä.

Luin kirjan yhdessä emännän kanssa, sillä se oli niin jännä etten yksin halunnut lukea.

Kirjassa purjeveneessä perheensä kanssa seikkaileva Mikki päättää että hänpä lähtee seikkailemaan Matgruvan-saarelle. Kesä menee jännissä seikkailuissa eikä Mikki tule ajatelleeksi miten kova ikävä Helena-äidille tulee Mikkiä. Miten monta kertaa saarella käydään etsintäretkellä, mutta Mikkiä ei vain näy.

Kirja on täynnä seikkailuita, joita Mikki kokee saarella. Kesän lopussa hän haluaa palata kotiinsa, mutta eipä se niin helppoa olekaan meren saarelta kissan kotiin palata. Onneksi omistajat tulivat taas kerran etsimään Mikkiä saarelta ja tällä kertaa he kohtasivat ja kirjalle tuli onnellinen loppu. 
Tosi jännä kirja. Ihan niinkuin mä; haluaisin kyllä seikkailemaan mökkisaareen, mutta entä jos en pääsekään sieltä kotiin kun haluan. Kirjassa on tärkeä opetus jokaiselle kissapojalle että kotona rakkaiden ihmisten parissa on paras ja turvallisin paikka.  

Kirja perustuu tositapahtumiin Helenan kissasta Mikistä. Kuvitus on Helena tyttärentyttären Julian (8v). Sopii hyvin lastenkirjaksi sekä seikkailuista haaveileville kolleille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti