sunnuntai 10. toukokuuta 2020

Parvekekissa

Max: Tylsää, kun aina on vain niin harmaata ja sataa vettä ja öisin on pakkasta ja päivisin kylmä. Onneksi mun vanha kaveri parvekekissa on aloittanut jo kesän vieton parvekkeella.
Katselemme usein kissan kanssa yhdessä maisemia. Tai mitä nyt sateelta ja harmaudelta näkee. Sääli etten jaksa päivisin kovin kauan olla ulkona, kun tulee vilu. Ja yöt kissa joutuu viettämään yksin parvekkeella; lasien takana on pakkanen, mutta ei onneksi parvekkeen puolella.
Tässä kissassa on sekin hyvä puoli, että sillä kasvaa jo vehreätä kauraa "selkärepussa". Tykkään niitä popsia, mutta menen aina sisälle matolle ykäämään ne pois 😸
Mun takana on muuten emännän multapusseja, kun sitä niin kutkuttaisi jo istutella parvekkeelle kasveja. Mutta en mä niistä välitä, kun mulla on omaa kauraa (kasvatettiin alkuun sisällä, että heinä pääsi vauhtiin). 
Pepsi: Kaikille miettiville tiedoksi, että kyllä minäkin käyn kauraa popsimassa välillä. Ja olen tyytyväinen ettei talvikarvani ole vielä lähtenyt, kuten Maxilla tuntuu tehneen. Niinpä tarkenen kyllä parvekkeella seurata maailman menoa.

10 kommenttia:

 1. Kiva ”laidunkaveri” tuo parvekekissa! :) Täällä meillä on kyllä jo melkein kesä, ja Hupsuilla ihan hurjat karvanvaihtoviikot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laidunkaveri, hyvin sanottu! Sehän se on, viettää mun kanssa aikaa ja heinät maistuu sillekin! - Max

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Yritetään olla ihania. Myös jos joku sattuu katsomaan parvekkeelle, niin näkisi jotain ihanaa ;) - Pepsi ja Max

   Poista
 3. Mukavaa, että parvekekissan vihreät karvat kasvavat hyvin ja maistuvat. :D Pepsi nauti parvekkeesta nyt sitten, ennen kuin siitä tiee ehkä jopa liian kuuma?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreäitä karvoja on kiva nuoleskella ;)

   Jep, kohta parvekkeella on aivan liian kuuma. Nyt on juuri sopiva - Pepsi

   Poista
 4. Hyvä, että ehdit aina sisään oksentamaan. Pitää ottaa kun tarjotaan, eikä pidä pahoittaa toisen mieltä, jos herkut ei kelpaakaan.

  VastaaPoista