torstai 28. toukokuuta 2020

Toukokuun päätöstä

Pepsi:

Tällä viikolla on taas palattu arkeen mökkireissun jälkeen. Minua on nukuttanut kovasti, sillä mökillä unet jäivät vähiin, kun en malttanut nukkua suurinta osaa päivästä. Tässä kuvassa kyllä tutkimme hattuhyllyn laatikoita ja sen päällä olevaa tilaa.

Ja tässä nukun sohvalla. Maxikin onneksi malttaa välillä nukkua.
Sen halusin vielä mainita, että saimme kivan kuoren Herra Karvajalalta, jossa oli hänen kirjoittamansa kortti.
Hienoa että sait Herra Karvajalka hiiren, mutta vaikuttaa että nyt on huono jyrsijävuosi, sillä en saanut yhtään siimahäntää mökillä käpäliini, mikä on hyvin poikkeuksellista. Linnutkin ovat vielä tiukasti pöntöissään. Onko teillä muilla mielenkiintoisia otuksia (jyrsijöitä, tirppoja tai muuta) liikkunut näköpiirissä vai ovatko pysyneet piilossaan?

- Pepsi

Ps. Ai niin, kävihän tänään pulu meidän ikkunalaudalla. En ole koskaan nähnyt pulua noin läheltä (lasi vain välissä) ja se oli kyllä jännää.

8 kommenttia:

 1. Mauno lähettää terveisiä, että meillä on sisällä jauhopukkeja, siiroja, sotilaskärpäsiä, lokusteja ja muita jänniä otuksia, joita on kiva tarkkailla ja joskus vähän kokeilla tassulla muovin läpi. Maunosta ne sopisivat mainiosti joka kissakotiin, niin kivoja ne ovat. Aino ei alennu hypettämään, vaikka onkin joskus vahingossa tallentunut videolle kärpäsiä vahtien.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä Mauno asut kyllä aivan unelmakodissa! - Pepsi ja Max

   Poista
 2. Kivoja nukkuvia karvahattuja siellä! :D

  Mikä kirje ja mitkä ihanat kissatarrat. *_*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepsi nukkuu aina pyörteenä, Maxilla taas on vaihtelevat asennot.

   Poista
 3. Suurin osa päivästä kannattaa ehdottomasti nukkua! Siihenhän se on tarkoitettukin?
  palvelusväkeä naurattaa, kun minä olen valmiustilassa, kun linnut lentää korkealla taivaalla ohi. Välillä on ollu ihan läheltä piti tilanteitakin...
  t: Merri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivät on tarkoitettu nukkumiseen, jos ei ole jotain spesiaalia tapahtumaa - Pepsi

   Poista
 4. Pepsi, pulut vasta hauskoja ovatkin. Niitä yritän pyydystää aina, kun lähelle tulevat. Siinäpä vasta olisi paisti. Nam! Mutta oletko pepsi ikinä nähnyt siiltä? Ne ovat mielenkiintoisia, mutta hieman pelottavia.
  -Herra Karvajalka-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siiliä on ihan kiva seurata kauempaa. Max on yrittänyt koskeakin, mutta onneksi emäntä on saanut pidettyä erossa - Pepsi

   Poista