torstai 26. lokakuuta 2023

Sonja ja kadonnut ratsastaja -kirja

 Max:

Sain luettavakseni Jujun ja Nupun uusimman kirjan, jonka niiden emo Satu Heimonen on naputellut koneelle! Kustannus Mäkelän kustantaman kirjan nimi on  Sonja ja kadonnut ratsastaja.

Kirja on neljäs osa Sonja sarjaa, jossa yhdeksäsluokkalainen Sonja seikkailee hevosten parissa. Kirjassa on ihmissuhdekiemuroita, seurustelua, kadonnut ratsastaja, hevosia ja poneja sekä rohkeuden kanssa haasteita. Mutta mitä parasta, kirjassa on myös kaksi kissaa Suttu ja Risa!
Kirjaa on helppo lukea, mutta hevosalan sanaston ymmärtäminen helpottaisivat ymmärtämistä. Kirja olisikin oikein sopiva heppatytöille!
Tykkäsin kirjasta, mutta musta Nuppu ja Juju voisivat ottaa seuraavissa kirjoissa enemmän sanavaltaa eikä antaa emon kirjoittaa niin paljon hevosista ja ihmisten ongelmista. No joo, ehkä kirja ei kuiteskaan ollut tarkoitettu kissoille 😸

Kiitos, kirjaa oli kiva lukea!

- Max

6 kommenttia:

 1. Ehkä olisitte ymmärtäneet kaiken, jos olisitte tallikissoja? Minustakin Nuppu ja Juju voisivat pistää alulle kirjan kissoista <3

  VastaaPoista
 2. Onneksi Hupsuttamon väki sai sujautettua kirjaan myös kissat. Olisit varmaan Max muuten ollu ihan sekasi kaikkien heppojen keskellä.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä. Onneksi siellä oli myös kissoja! - Max

   Poista
 3. Ihanaa, että Tassulinnassa luettiin heppakirjakin! <3 Lämmin kiitos lukusuosituksesta. Kyllä me varmaan kirjoitetaan kissoistakin vielä - ja blogia ainakin toivottavasti jo pian. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidän emon kirjoituksia on niin kiva lukea joka muodossa, joten kiitos kyllä 😸

   Poista