tiistai 1. heinäkuuta 2014

Hiekkakylvyt

Hiekkakylvyt ovat Pepsin mielestä iso nautinto. Se on sikäli jännää, kun yleensä kuningatar nimeltään Pepsi on erittäin tarkka ettei turkki likaannu tai tassu osu mihinkään kosteaan tai inhottavaan. Mutta toisinaan pitää päästä hiekkakylpyyn vaikka "remonttihiekalle":Ja sitten ollaan niin onnellisia. Emäntä vain ei halua päästää kissaa sisälle ennenkuin osa hiekasta on karissut pois tai harja on käynyt vähän töissä.. Kylvetäänkö teillä?

Ps. Oletko käynyt tykkäämässä meistä jo Facebookissa. Linkki on tuossa vieressä palkissa. Löytyy myös "tassulinna" nimellä.

14 kommenttia:

 1. Täällä ei ole vielä päästy hiekkakylpyjen makuun! Ehkä sitten joskus :)

  VastaaPoista
 2. Pepsi: Musta se kylpeminen on vain niin kivaa. Talvella on välillä tuskaa etsiä paikkaa, jossa ei olisi lunta vaan esim reilusti hiekotushiekkaa.

  VastaaPoista
 3. Meillä nautiskellaan myös hiekkakylvyistä, ja roskaa kulkeutuu sisälle niin että riittää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepsi: Ai minäkö toisin sisään roskia. En se minä ole..

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Pepsi: Ooh, kiitos Zepa ♥. Ihana nimikin minulle :-)

   Poista
 5. Meillä kylvetään myös, sekä hiekka- että multakylvyt ovat suosittuja. Kurassa ei tietenkään kieriskellä, kuivakylpyjä ainoastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepsi: Kylpeminen on nautinnollista. Ei kai sitä kuraan mene kukaan :-)

   Poista
 6. Hiekkakylvyt, yksi parhaimpia asioita kissan kesässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepsi: Juuri niin. Eiks jotkut ihmisetkin tykkää maata lämpimässä ja kuivassa hiekassa :-)

   Poista
 7. Kyllä meillä kylvetään hiekassa ja paljon! Nekku kylpee myös havunneulasissa ja on sitten ilo, kun neiti pyrähtää avoimesta ovesta sisälle ja päättää ravistaa neulaset olohuoneeseen,,,,

  VastaaPoista
 8. Valitettavasti tämän kesän kelit tarjoaa enimmäkseen mutakylpyjä! Kuivina hetkinä hiekkakylvyt on kyllä ihan jeeeeeeeeeees :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepsi: Harmi tosiaan, kun on pitänyt säännöstellä kylpyjä. Mutta kyllä niitä kuitenkin enemmän saa kesällä kuin talvella :-)

   Poista