torstai 24. heinäkuuta 2014

Kuumaa

Max: Ulkona on liian kuuma. Lääh.. No voi siellä ulkona käydä valjaissa, mutta ei siellä jaksa liikkua. Tässä minä makaan varjossa.
Pepsi: Ulkohäkissä on hypitty, mutta ei niin kauheasti kuin toisina päivinä, kun sielläkin on niin kuuma. Mutta on kuitenkin käyty vähän haistelemassa ilmaa.
Parasta meistä molemmista on olla sisällä, kun talossa on ihanan viileää, kiitos ilmalämpöpumpun. Max näyttää mallia miten pitää rentoutua.
Meidän lampi on surkastunut ihan onnettomaksi, kun keväällä se oli vielä iso pihalampi. Ei kiinnosta enää käyttää juomakippona..
Lammesta hyppii pois pieniä sammakoita, joita me tykättäisiin jahdata (jos ei olisi näin kuuma).

12 kommenttia:

 1. Onpas pieniä sammakoita! Helle vaatii kyllä veronsa ja kissan pituus senkun kasvaa kun helteellä loikoilee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On meillä isojakin sammakoita. Niitä emäntä ei enää nappaa kädelleen ;-) Ihan totta, ollaan kasvettu viime aikoina pituutta maatessa!

   Poista
 2. Siis teillä on ilmalämpöpumppu. Todella siistiä. Varmasti ihan parasta näillä helteillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On meillä :-) Se on todella parasta näillä helteillä!

   Poista
 3. Kuumaa on täälläkin, maaseudun pojat hakevat viilennystä pitkästä heinikosta, siellä maa pysyy kosteana ja viileänä ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me odotetaan illan viilenemistä, sitten päästään ulos.

   Poista
 4. Juu hellettä piisaa. Meilläkinkissat viihtyy sisällä aamuja ja myöhäisiltoja lukuunottamatta. Valjaslenkeilläkin maataan, täysin poikkeuksellisesti. Ja kauhistus, minä en uskalla ottaa käteeni edes pientä sammakkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Max: Kävin aamulla valjaslenkillä. Välillä piti aina maata - emäntä ei tykännyt.. Ei pikku sammakot purematta niele ;-D

   Poista
 5. Meillä oli illalla tarjolla sammakonreittä, siis Nipsu toi kotiin ;) No ei syöty, Husbend pelasti sen takasin ulos. Kissamamma ei jaksa kuin makailla, mutta meidän kissat näyttävät hyvin pärjäävän tällä kuumalla kelilläkin, eilenkin tulivat kasana väliimme nukkumaan, huoh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sammakonreittä, se olisi varmaan ollut erihyvää :-D

   Poista
 6. Sääkartoilla aurinko vaan jatkaa porottamista niinkuin ulkonakin, huh huh. Ilmalämpöpumppu ois ihana asia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepsi: Me lähdetään emännän kanssa pian mökille. Toivottavasti järvellä vähän puhaltaisi tuuli.. Max saa jäädä ilmalämpöpumpun viilennykseen.

   Poista