torstai 10. heinäkuuta 2014

Kesäinen torstai

Torstai ei ollut meillä niin kuuma kuin edelliset päivät. Kissatkin jaksoivat olla hurjan paljon enemmän ulkona. Max yllätti emännän ja näytti että kyllä hänkin saa jyrsijän kiinni, vaikka sitten kaupungin puoleisesta pusikosta. Sitä sitten onnellisena kiikutettiin pitkä matka takaovelle saakka näytille myös isännälle.
Jyrsijä oli tässä vaiheessa jo kuollut, mutta se ei Maxin leikinriemua vähentänyt:Että voi emännän kultamuru olla ylpeä ja onnellinen saaliistaan :-)

Pepsi taas näytti nopeutensa puuhun nousemisessa, ettei emäntä ehtinyt pidättelemään narua. Onneksi Pepsi tuli alas samaa reittiä kuin meni ylöskin.
Lopuksi muutama kesäinen kukkakuva. Saila meinasi että tämä on ehkä jaloängelmä "Hewitt´s double". Jos ei se, niin ainakin joku ängelmä se on.

Ja niin ihana Akileija.

Emäntä miettii elokuun alun reissuaan Helsinkiin. Menolipun sain ostettua 1 eurolla Onnibussiin. Paluuseen kyttään halpoja tarjouksia. Yöpaikka la-su on vielä auki..

10 kommenttia:

 1. Max: Vähänks mä olin taitava! Olisittepa nähneet Pepsin ilmeen kun se näki mikä minulla on. Vähänkö se oli kateellinen.. on niin olevinaan talon hiirikissa.

  VastaaPoista
 2. Hyvä Max, hienosti napattu! Ja Pepsi, mikä nousukiito, wow!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Max: Minä yllätin perheen naisväen taidoillani!!
   Pepsi: Joo, ei siinä kukaan ehtinyt sanoa edes hep, kun olin jo tosi tosi ylhäällä.

   Poista
 3. Vautsi Max mikä saalis! Ja Pepsi on kiipijäkissa :).
  Akileijat ovat kauniita ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepsi: Emäntä tykkää niin noista kukistaan, me ei niistä niin välitetä. Heinä on parempaa. Minä olen talon kiipijä, muut eivät tästä vaarallisesta huimapää harrastuksesta niin piittaa (kunhan se Max ei nyt tätäkin mainetta minulta veisi).

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Max: Arvonimi minulle The Saalistaja. Kuulitko Pepsi!

   Poista
 5. On se sittenkin lehtoängelmä :-D Sillä on tuollaiset tupsumalliset kukat. Aiemmassa kuvassa ei yhtään näyttänyt siltä minun silmiini!

  VastaaPoista