maanantai 22. syyskuuta 2014

Aita ja kukat

Emäntä tutki viikonloppuna kukkamaansa viimeisiä kukkivia. Tämä oli vihdoin auennut. Kukkapurkissa olleessa lapussa luki Lilium Souvenir, kun sen ostin otin kevättalvella kukkakaupalta mukaani. En varastanut, vaan purkissa oli muutama nuutunut lehti ja varsi nimilapun kanssa ja niiden viedessä viesti saa ottaa ilmaiseksi. Otin ja istutin maahan kesän tullen. Kaunishan tuo on eikä ollut iso sijoitus :-)
Nämä kukat kukkivat sammalleimujen vieressä. Ei mitään hajua mistä ne on kukkapenkkiini ilmestyneet, mutta hyvinhän ne juuri tuohon sopii ja kukkivatkin noin kauniisti.
Max harjoitteli vieressäni aidalla.

Ei se näytä kauhean helpolta tuo aidalla kävely. Pepsiltä se käy helpommin, mutta kamera ei ole vielä osunut Pepsin taiteilun kanssa samaan ajankohtaan.
Lopuksi vielä aamukuva Viitasaarelta kävellessäni töihin.
Minua kiinnostaa missäpäin Suomea te lukijat asutte?

16 kommenttia:

 1. Kaunis kukka ja todella taitavaa aitailua!
  Todella tunnelmallinen kuva. Me asutaan täällä Kymenlaaksossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Max: Joo, mä halusin vähän harjoitella tuota aitakävelyä. Mä en ole koskaan käynyt Kymenlaaksossa, kiva paikka varmaan kun sielläkin on kissoja.

   Poista
 2. Ihana lahjakukka :)
  Nipin napin ollaan hämäläisiä, mutta Helsinkiin on matkaa vain n.50km.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepsi: Niin lähellä Helsinkiä. Sielläpäin asuu paljon kissakamuja!

   Poista
 3. Voi miten taitavasti teillä kävellään aidoilla! Meillä varmaan räsyt tippuisi lihavina maahan.. Ja nämä pojat lukevat blogia tampereen nurkissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin ollaan asuttu Tammereen nurkissa lapsuusaikamme. Kiva paikka!

   Poista
 4. Lohdullista, että vielä on vähän kukkiakin jäljellä. Olen ihan kevät- ja kukkaihminen, ja vähän kirpaisee tämä syksy, vaikka on ollut kaunistakin, niin kuin tuosta viimeisestä kuvasta näkyy. :) Nupulta ei onnistuisi tuollainen trapetsitaiteilu, joten piponnosto Maxille! Me hupsutamme Helsingin humussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Max: Onneksi emäntä ei ole keksinyt lastenosastolta meille pipoja.. Pidä Nuppu pintasi ettei teidänkään emäntä laita teille! Teidän nurkilla kissakamuja piisaa.

   Poista
 5. Kaunis matkamuisto lilja :) Aitakävely tuntuu sujuvan luonnostaan kissalta. Me elellään Hämeessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meidän emäntä tykkää kovasti kukasta, vaikka on ihan kylän omasta kaupasta matkamuisto :-D Häme on varmaan hyvä paikka, kun Nerokin viihtyy siellä.

   Poista
 6. Täältä Uudeltamaalta ihaillaan teidän kukkia ja aitakävelyä :-).

  VastaaPoista
 7. Ai sieltä uudelta maalta. Mistähän sitä uutta maata on tullut? No kissat varmaan ovat valloittaneet senkin alueen :-D

  VastaaPoista
 8. Ylläri, me ollaan Tampereella :)
  Ja kiitos, paketti tuli tänään. Mamma ja Gebsu avas sen ja G sai haistella kaikki, sitten Béla haisteli kaikki ja sitten vasta mä sain alkaa pelaan leluilla... Mamma ei antanu mun kattookaan sitä unikkoo, vaikka muut sai koskeekin. Isukki nassutti suklaata tyytyväisenä, kun mamma laihduttaa. Molemmat ne ihaili niitä kisuservettejä, mamma sano oi-oi ja isukki että ompas söpöjä. Kiitos teille, terv Nipsu <3

  VastaaPoista
 9. Kiva että kaikki tykkäsitte! Kyllä tiedettiin että asutte Tammereella :-) Toivottavasti tykkäätte minttiksestä, kun me ei saatu sitä pitää.

  VastaaPoista
 10. Muutama kukka tosiaan onneksi vielä sulostuttaa pihaa täälläkin. Saas nähdä koska lumi peittää maan täällä Tammereella, missä asutaan. Ja Max, sää oot ihan huippukiipelijä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Max: Meidän kukat on parissa päivässä nuokahtaneet, mutta ei se mua haittaa niinkuin emäntää. Harjoittelen kiipeilyä ja otan mallia Pepsistä.

   Poista