tiistai 30. syyskuuta 2014

Kahvilaa ja lippuja

Ylimääräinen uutistiedotus:

1. Kissabloggaajien kissakahvilaan tutustuminen lauantaina 18.10. Tampereella klo 14. Ilmoittautumiset ja lisätietoa löytyvät täältä: Bloggaritapaaminen. Olisi kiva nähdä niin paljon blogituttuja kuin tupaan sopii.

2. Jos joku haluaa lauantai-iltana 18.10. kutsua Tassulinnan emännän tapaamaan kissojansa kahvilasta kotiinsa, niin sen saa tehdä. Olisi kiva käväistä teistä jollakulla Tampereen maisemissa. Sähköpostimme on tassulinna(mau)gmail.com

3. Onko joku ajatellut mennä käymään vielä tänä vuonna Heurekassa kaverin kanssa, mutta kun ne liputkin on niin kalliit.. Tai käyttää naapurin lapsia, kummilasta, sukulaisperhettä... Minulla olisi muutama ylimääräinen Heurekan pääsylippu, jotka ovat voimassa 31.12.2014 saakka. Itseni ei tule niitä käytettyä. Voin lähettää liput nopeastikin, jos joku haluaa liput käyttää. Ota yhteyttä tassulinna(mau)gmail.com.

Max halusi lähettää vielä terveiset sohvan vierestä sohvapöydältä:19 kommenttia:

 1. Kissakahvila-miitti kuulostaisi kyllä todella siistiltä! Tampere on vaan niin kaukana.. Pitää miettiä asiaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi hienoa jos pääsisit mukaan! Minulta tulee Tampereelle 250 km, julkisilla menee nelisen tuntia, autolla vähemmän (ei tarvitse pitää vaihtotaukoa), joten kaikki joilla on vähemmän matkaa - ei ole niin pitkä matka ;-)

   Poista
 2. Harmillista, juuri tuona viikonloppuna me ollaan lähdössä täältä Tampereelta Lappeenrantaan, joten ei päästä mukaan. :( Mutta saa meille muulloinkin tulla kissoja katsomaan, Rosa olisi ainakin otettu sellaisesta kunniasta. ;)
  Mutta hei, nuo Heurekan liput meitä kiinnostaa! Ei olla tänä vuonna vielä Helsinkiin päästy, Korkeasaari ja varmaankin Heureka siihen lisäksi olisivat olleet kohteena, mutta Rosan yllättävät lääkärireissut söi budjetin (hitsin kissa :D).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi ettette pääse kaffilaan. Mutta kyläilemään voin tulla toistekin. Vastaan suoraan sähköpostiisi! Ps. Minun budjetit on syönyt remontti ja hammaslääkäri (tänä aamuna oli taas käynti - ei kiva :(

   Poista
  2. Et ikinä arvaa, vielä edellistä kommenttia kirjoittaessani molemmat kissat oli terveitä, nyt ollaan TAAS lähdössä Rosan kanssa eläinlääkäriin.. Se ainainen silmätulehdus iski taas, tällä kertaa syytän ötökkää, joka pisti sitä tulehtuneen silmän alle sunnuntaina (eli päivää sen meidän ulkoiluepisodin jälkeen). Voi tätä tuurin määrää! Onneksi taitaa tulla halvemmaksi kuin hammaslääkärissä käynti, kun kissalla on ainoana meidän taloudessa vakuutukset kunnossa. :D

   Poista
  3. Voi Rosa! Mutta hyvä että on vakuukset tytöllä! Meillä ei ole.

   Poista
 3. Tiedoksi toisille ettei Rosa ja Rölli ottaneet kaikkia lippuja :-)

  VastaaPoista
 4. Mahtava ilme Maxilla:D
  (Minulla jää huippukokous väliin.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Max: Kiitti! Alkoi ottamaan päähän tuo sohvalla makoilu..
   Emäntä: Voi Minna! Niin monta kertaa olen unelmoinut, että jospa joskus kohdattaisiin.. Toivossa on hyvä elää.. :-)

   Poista
 5. Max vähän näyttää siltä että EVVK sun huippukokous tai liputkaan. Meillä harkinnassa Hesaan meno ja jos se toteutuu, vonkaan sulta liput Heurekaan:)
  Meille saa taas tulla kylään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vonkaa vain liput :-) Max luultavasti arvaa ettei pääse huippukokousmatkalle tällä kertaa. Katsotaan tuleeko muita kyläkutsuja.

   Poista
 6. Mikä sulla Max on kaulassa? Ja Pepsilläkin aina? Mulla on vaan valjaat silloin kun ulkoillaan ja niissä on joku riipus. Mun palvelija on 18.10. reissussa ja mä oon syysleirillä hoidossa niin me ei päästä tapaamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän emäntä olisi mielellään nähnyt sun palvelijan. Meillä on pannat, joissa on riipukset; sydän ja luu. Max haluaisi jonkun muun, kun se ei piittaa luista.. Toisella puolen on meidän nimi ja toisella puh.nro jos lähdetään karkuteillä - ei kai me sieltä soiteltaisi vaan seikkailtaisiin :-)

   Poista
 7. Ihana nukkekoti teidän mammalla!
  Voi hitsi, luulen, että en pääse tuonne kissakahvilatapaamiseen. Harmi!
  Onpa Max komeana tuossa sohvapöydällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meistäkin se on ihana. Vieläkö saataisiin leikkiä sillä. Emäntää harmittaa, jos et pääse mukaan Tammereen huippukokoukseen; yritä vielä päästä, ettei sitä harmittaisi niin paljoa :-)

   Poista
 8. Kiitos terkuista! Minä olen tulossa tapaamiseen, mutten vielä tiedä millä kulkupelillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terkuista (ei sytytä nyt ei)? Kiva kun tulet! Jos tulet junalla, voin tulla vastaan asemalle ja aikataulusta riippuen mennään suoraan tai mutkan kautta kaffilalle. Autoillekin on kaffilan nurkilla hyvin paikkoja.

   Poista
 9. Tampere olisi mieluisa vierailupaikka, mutta silloin 18.10. on jo aiemmin sovittu sitoumus, niin ei voi livistää muualle. Mutta mukavaa kokoontumista, ehkä ensi kerralla :-)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhteensattumia tulee aika ajoin. Toivottavasti sinäkin kohtaat kissoja :-) Ensi kerralla sitten!

   Poista