tiistai 9. syyskuuta 2014

Lähimetsässä yhdessä

Erehdyin lähtemään lähimetsään kävelylle molempien kissojen kanssa. Siis eihän minulla ollut tarkoitus lähteä pihaa kauemmaksi, mutta jotenkin ne vain vetivät minut metsään. Koska tämä ei oltu suunniteltu juttu, ei mukana ollut kuin kännykkäkamera.

Koska Pepsi haluaa olla aina johdossa ja Maxin pitää alamaisena pitää "hajuväli" on kahden kissan kanssa käveleminen tosi työlästä.
Fleksin pituuden verran Pepsi sai välillä etumatkaa.
Ja sitten tahdotaan tietenkin eri suuntiin..
Max löysi hienon valkoisia sieniä. En ole sienien ystävä, joten ei mitään hajua mikä sieni tuo on, eikä tuo kännykkäkamera siihen oikein tarkentanutkaan vaan tärkeimpään Maxiin :-)
Tässä retkemme johtaja Pepsi:
Pepsi veti porukkamme kotiin asti. Ilman alamaisille tulleita murinoita ja mäkätyksiä ei kyllä selvitty..

12 kommenttia:

 1. Olisiko myrkyllinen valkoinen kärpässieni? Olet kyllä rohkea kun tuolla kokoonpanolla lähdit metsään. Tai sitten sinua vaan huijattiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emäntä: Minut taidettiin huijata sinne metsään, koska en tiedä oikein vieläkään miten sinne kahden kissan kanssa oikein jouduin :-D

   Poista
 2. Tarmokkaita ja kivoja katteja! Ilona haluaa lisätä, että Pepsi on tosi nätti mustavalkoinen ja että tää on puolueeton mielipide :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepsi: Oi, kiitos Ilona: sinäkin olet tosi nätti mustavalkoinen kissa ja täysin puoluettomasti tämän sanon :-D

   Poista
 3. No jopas nyt - täälläkin nousi tassu ylös ja Miiru sanoo, että mustavalkoiset kissat näyttävät erityisen komealta metsän vihreydessä. Täysin objektiivinen kannanotto.
  Emännältä terveisiä Maxille, että sinähän oletkin eri etevä sienikissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepsi: Kyllä, juuri niin Miiru, mustavalkoiset kissat vain ovat komeita hyvässä taustassa!

   Poista
 4. Hienoa! Mahtavaa! Upeaa ja ihanaa, että pääsitte yhdessä. Meistä on ainakin ihan parasta ulkoilla yhdessä ~Karkkikaksoset~
  Mamman vinkki: kannattaa jarrata fleksistä sitä, joka lähtee eri suuntaan... Oppii tosi nopeasti kulkemaan samaan suuntaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emäntä: Tuo hajuväli tekee vaikeaksi sen ohjailun, kun toinen on niin hurjasti edellä.. Karkkikaksoset ulkoilevat niin kauniisti yhdessä!

   Poista
 5. Ihania! :) Meillä ei ulkoilu oikein suju yhden ulkoiluttajan voimin, kun toinen menee menojaan ja toinen jämähtää paikalleen. Mutta on kaksi eri suuntiin menevää myös melkoinen haaste. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Max: Minäkin välillä "jäädyn" paikalleni, kun Pepsi komentaa murisemalla, jos hajuväliä ei ole tarpeeksi :-(

   Poista
 6. Toimisikohan semmoinen jaettu talutin? Niinkuin koirilla näkee? Olisikohan homma helpompaa?

  VastaaPoista
 7. Hyvä idea, mutta ei toimi :-) Pepsi ei vain siedä muita lähelleen metsässä.

  VastaaPoista