torstai 11. syyskuuta 2014

Kanarian kissat

Olin tammikuussa etelänmatkalla Lanzaroten saarella. Näin siellä paljon kissoja (niinkuin aina, ehkä joku muukin "crazy cat lady" näkee?). Haluan jakaa nämä kissakuvat kanssanne, sillä niitä tuli otettua PALJON, eikä hassulla kissatätillä ole ollut kissakuvilleen katsojia. Tähän asti. Niinpä TE saatte nähdä niistä valitut palat:

Tämä kissa oli hauska tapaus. Tämä käveli vierelläni ja vastaili kysymyksiini, kun kyselin siltä paikallisesta elämästä. Kun pyysin, että saanko ottaa hänestä kuvan, niin hän pysähtyi ja poseerasi :-)
Tämä kissa taas halusi poseerata viehkeästi aidan päällä ja haistella ihania tuoksuja pensaasta.
Hänestä tuli mieleeni Pepsi ja ikävä kasvoi hetkessä suunnattoman isoksi.
Eläintarhasta löytyi mm tälläinen valkoinen tiikeri, joka otti heti katsekontaktin hassuun kissatätiin.
Satama. Sen kissat olivat oma tapauksensa. Loput kuvat ovat sieltä. Löysin sieltä aivan ihania kissoja, jotka asuivat sataman alueella.
Kävin katsomassa niitä aamuisin ja taisipa hupsu täti ostaa niille ruokaakin, koska kalliolla olevat ruokakipot olivat aamulenkilläni aina tyhjiä.
Hauskinta oli, että kun tulin paikalle, ketään ei näkynyt missään. Mutta kun pysähdyin ja aloin kaivelemaan reppuani, säntäsi joka suunnasta kissoja, joista puolet oli ehkä aikuisia ja puolet pentuja.
Tämä pikku kaveri olisi halunnut lähteä matkaani ♥
Hänkin oli aamuisin paikalla, mutta ei viihtynyt toisten joukossa.
Kuvia tuli tosiaan kissoista ja muustakin räpsittyä. Päätän kuitenkin tämän kertomuksen tähän kuvaan, jossa vietetään kanarialaisia kissanpäiviä (keskellä kuvaa valkoinen kaveri):

28 kommenttia:

 1. kuinka paljon kissoja! Harmikun heillä ei ole kotia :( Tuommoiset kulkurit tahtoisi aina pelastaa ja leikata ettei tule enempää kulkureita. Voi niitä jotka ovat kissan vapaaksi päästäneet, söpöjä ovat silti niinkuin aina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emäntä: Olisin voinut matkalaukkuni niillä täyttää ;-)

   Poista
 2. Hyvinvoivan näköisiä kaikki, terveitä ja pulskia. Uskoisin että paikalliset varmaan pitävät huolta näistä. Ainaki Turkissa, jossa myös on paljon kissoja, kauppiaat yleensä ruokkivat lähistön kissoja. Etelänmaissa vaan ei ole tapana kuljettaa kissoja narussa, vaan ne savat kulkea vapaina. Oikeata kissanelämää =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emäntä: Lähes kaikki olivat tosiaan terveen näköisiä. Ruokaa on selvästi ollut kipoissa tarjolla - aamuisin ne vain oli aina tyhjennetty.

   Poista
 3. Ihanat kissakuvat, todella siistejä ja hyvinvoivia tapauksia. Taidetaan niistä pitää siellä hyvää huolta. Matkoilla(kin) tulee aina kuvattua kissoja. Ensi viikolla olen Budapestissä, jossa on 2 uutta kisskahvilaa joten kuvasatoa luvassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siisteyteen minäkin kiinnitin huomion. Ei ollut takkuturkkeja tms. Odotan jo kuviasti Unkarin kissoista! Itse näin vain yhden kissan Budabestissa viime vuonna. En liikkunut ehkä oikeissa paikoissa :-)

   Poista
 4. Ollapa lanzarotelainen kissa, aurinkoa ympäri vuoden :-) Ja crazy cat ladyjä ruokkimassa! Hyvän näköisiä, komppaan edellisiä, tällaisista kuvista tulee hyvälle mielelle, vaikka periaatteessa koditon eläin saa aina vähän surulliseksi. Mutta vapaana elävä ja hoidettu, ruokittu eläin on kyllä varmasti tosi onnellinen.
  Ihan selvästi kissat, pienet ja isot, tunnistivat sinut kissaihmiseksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat olivat todella onnellisia ja eivät olleet yhtään peloissaan, vaan tykkäsivät seurustella ja olla kuvattavana ainakin kissaihmiselle, joka ei niitä aja pois. Aurinkoa ja kesä ympäri vuoden, siinä on Sailan unelma :-D

   Poista
 5. Aina matkoilla, missä tahansa, tulee bongailtua kissoja, crazy cat lady siis täälläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissojen bongailu on hyvä harrastus! Ehkä kissoja on myös Islannissa?

   Poista
  2. Kyllä niitä on, tytär on kertonut ;)

   Poista
  3. Hienoa, odotamme islantilaisia kissakuvia!

   Poista
 6. Ymmärrän niin hyvin, miten noin käy. Meilläkin on loma-albumit täynnä kaikenlaisia turrikoita, jotka joko muistuttavat Nuppua ja Jujua (jopa kameli voi muistuttaa kissaa, jos sikseen tulee!) tai ovat muuten vain ihania. Meidän ulkomaan ystäviä on esitelty täällä! :-D Ja veikkaan, että kamera laulaa taas, kun seuraavan kerran reissuun pääsen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti käydä lukemassa teidän esittely Nupun ja Jujun "kaksoisolennoista". Se oli hupaisa :-D

   Poista
 7. Suosiollinen ilmasto, kissarakkaat natiivit ja höpsöt kissatädit ikään katsomatta kyllä pitävät kissojen puolta, olen huomannut kanssa matkoillamme. Vaikka kissojen kodittomuus on aina surullista kuten Saila tuolla jo aikaisemmin sanoikin, niin mielummin tollaissa olosuhteissa kuin meidän kalsassa ilmastossa.

  Ja toi vikan kuvan sankari on niin relana, että :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulin ensin että kuvan kissa oli patsas, mutta sitten kun se liikautti häntäänsä ja korviaan; oho, se onkin oikea!

   Poista
 8. Kiva kun nämä vapaat kulkurit ovat varsin hyvinhoidetun ja pelottoman oloisia. Yoki hieman kaksijakoinen olo on katukissoista; jos ovat yhteisön hoitamia, ihan hieno juttu, mutta kyllä lemmikeille sen ihan omankin kodin soisin. Nämä kyllä oikein nättejä :-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen että näistäkin osa oli kotikissoja, jotka vain jaloittelivat. Yhdellä kissalla näin jopa kaulapannan yhteystietoineen. Siitä vain en saanut kuvaa.

   Poista
 9. Päästä Crazy kissa LAdy reissuun ja tämän siitä saa... ihania kissankuvia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jotenkin arvattavissa, mitä reissuissa kuvataan. No tuli maisemakuvakin otettua, mutta ne ovat paljon tylsempiä :-D

   Poista
 10. Kiitti! Kivoja kuvia ja kiva, kun veit ruokaa :))))

  VastaaPoista
 11. Ihania kissoja, mulla ois varmaan koko loma menny tuolla niiden kanssa istuksiessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin tuntui aina aamulenkillä tuolla satamassa olevan reilu tauko kävelyssä :-) Ja jostain syystä joka aamu piti tehdä sama lenkki :-D

   Poista
 12. Siis aivan ihania yksilöitä, kaikki ♥ Oman kodin soisi heille kaikille, mutta onneksi on cat ladyjä ketkä pitävät huolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepsi ja Max eivät olisi ehkä tykänneet, jos olisin tuonut espanjaa naukuvan kissan mukanani :-D

   Poista
 13. Kauniita kissoja olet tavannut matkallasi. Ovat hyväkuntoisen näköisiä.

  VastaaPoista