torstai 21. huhtikuuta 2016

Helsingissä tavataan 3.7.2016

Kiinnostaako kissabloggareiden tapaaminen? Onko kalenterissasi vapaata sunnuntaina 3.7.2016 klo 12? Oletko sattumalta juuri silloin Helsingissä Fredrikinkadulla numerossa 55 (lähellä Kampin asemaa)?
Haluatko tuudittaa kissaa sylissäsi, jos se sattuu siihen kömpimään? Tai sitten vain seurata kissoja ja höpistä muiden kissabloggareiden kanssa?
Sunnuntaina 3.7.2016 Helsingin Kissakahvila on varattu kissabloggaajille klo 12.00-13.30. Kahvilan pääsymaksu on 5 e/hlö. Lisäksi jokainen maksaa mahdolliset kahvilaostonsa itse. Paikkoja on varattu 25 kissaihmiselle ja sitova ilmoittautuminen on tehtävä viimeistään 18.6. mennessä sähköpostiin tassulinna(miukumauku) gmail.com (myös Facebookin kautta yksityisviestinä), sillä paikat pitää vahvistaa kahvilalle kaksi viikkoa ennen tapaamista (varatuista paikoista maksetaan 5e/kpl). Sitä ennen saa varauksensa vielä perua eli kannattaa varata nyt paikka, että pääsee 25 nopeimman mukaan!
Mukana järjestelyissä on Tassulinnan Tuija-emännän lisäksi Päivi Turusta. Jos joku haluaa myös järjestellä, niin ilmoittaudu rohkeasti tai kerro ideasi :) Kahvilan jälkeen on mietitty myös vapaamuotoista retkeä Korkeasaaren suuntaan (sään salliessa) että tämän voit laittaa myös korvan taakse aikataulujesi suhteen :) Ja kaikkea muutakin voidaan kehittää kaksin, kolmin tai porukassa kahvilan jälkeen.
Nyt ilmoittautuminen on avattu. Pian on kesä ja heinäkuun ensimmäinen sunnuntai!

Kuvat on otettu viime heinäkuussa Helsingin Kissakahvilassa bloggareiden tapaamisessa.

28 kommenttia:

 1. Mä nyt laitoin ilmoittautumisen, mutta viikonlopun jälkeen osaan vasta olla ihan varma. Kauheesti houkuttaa tehdä Punkun kanssa retki Kempeleeseen justiin tuona viikonloppuna, mutta ensin pitää nähdä tykkääkö poitsu näyttäytymisistä vieläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ilmoittautua ettei jää ilman paikkaa ikkunalasista pälyilemään ;)

   Poista
 2. Ajankohta on jo visusti mun mielessä, mutta vielä on pakko tehdä erinäisiä tsekkailuja ennen kuin voin tehdä sitovan ilmoittautumisen. Jos tilaisuus ehtii mennä täyteen, niin tulen sitten nenä ikkunalasia vasten haikeasti naukumaan. :-D (Ihana muuten se Pepsin ja Maxin oma ikkuna tuolla aiemmassa postauksessa! Mitenhän saisin meidän kerrostalon ulko-oveen samanlaisen, jotta Nuppu ja Juju voisivat seurailla hissiremontin edistymistä?! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrostalon ovessa oleva kurkistusikkuna olisi varmaan toooosi mielenkiintoinen!! - Pepsi

   Kyllä pitää kahvilaan tulla!! - emäntä

   Poista
 3. Oih, pitäkäähän kivaa! Kissakahvilassa olisi ihan huippua päästä vierailemaan. :) Me ollaan tuolloin Kempeleen näyttelyssä ja muutenkin kesä on töiden osalta aika hulinaa, joten en yhtään osaa sanoa pääsenkö/jaksanko matkustelemaan. Onneksi kissakahvilaa on suunniteltu Ouluunkin. Sille on varmasti kysyntää, joten toivottavasti toteutuu. :)

  VastaaPoista
 4. Minä pistän ajankohdan korvan taa, vielä en pysty ilmoittautumaan.

  VastaaPoista
 5. Mäki haluan tulla. Jos uskallan. Nyt on kyllä tapaaminen jo niin lähellä, että tekosyyt ei taida olla sallittuja. :D Laitan vakavaan mietintään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti mukaan! Ainahan voi valita nurkkapaikan ja yrittää hörppiä siellä kahvia kenenkään huomaamatta ;) Ilmoittaudu siis vain mukaan!

   Poista
 6. Hitsi vie, näin suhteellisen tuoreena kissabloggaajana olisi ollut mukava päästä tutustumaan kollegoihin. Mutta suunnitelmissa on tuolle viikonlopulle osuva Kempeleen näyttely, joten todennäköisesti en pääse mukaan. Toivottavasti näitä järjestetään toistekin.

  VastaaPoista
 7. Kempeleen näyttely on harmillisesti samaan aikaan pohjoisessa, kun tämä etelässä :( Teillä on kivan näköinen blogi!

  VastaaPoista
 8. Ja minähän taidankin olla jo listoilla ;)

  VastaaPoista
 9. Joko on kaikki 25 paikkaa täynnä? Ja olenhan varmasti listoilla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko saanut minulta sähköpostia tänään? Olet kyllä mukana :)

   Poista
 10. Mamma Myöhäinen ilmoittautuu (pienellä varauksella)

  VastaaPoista
 11. Mauno ja Eppu lähettävät henkilökuntansa myös.

  VastaaPoista