sunnuntai 7. tammikuuta 2024

Todellinen pakkasviikko

 Pepsi ja Max:

Vuosi alkoi tosi oudosti. Koko viikolla ei olla ulkoiltu, ei edes häkissä. Luukulta ollaan haistettu ilmaa, ettei kukaan hullu tuonne ulos mene (maanantaista lauantaihin mittari pysyi -30 isomman luvun puolella).

Tämän viikon harrastukset ovat siis olleet vähissä. Ollaan nukuttu koko viikko talviunta. Mieluiten lähellä takkaa, joka on lämmennyt aamut ja illat.
Takassa emäntä keitti itselleen uunikaurapuuroakin ja söi se mansikkakiisselin kera. Ei maistettu, haisteltiin vaan että varmaan ihmiselle hyvää sapuskaa.
Emäntäkin pysyi kotona, koska junat eivät kulkeneet töitöihin ja vesiputkia piti vahtia. Tai no kävi se pari kertaa autolla asioilla ja toisella kerralla jäi sille matkalle, kun auton akku kuulemma sanoi ettei se halua enää tehdä yhteistyötä -34 asteessa.
Pakasteenkin emäntä sulatti. Meinasi että pakasteet ennemmin jäätyvät ulkona liikaa kuin sulaisivat. Ei autettu, sillä kylmää saa tarpeeksi jo talon ulkoseinien viereltä kulkiessakin.
Aurinko on paistanut joka päivä, mutta siitä on tehot kadonneet. Mikä aurinkoa vaivaa?

 
- Pepsi ja Max
 

Ps. Meidän kalenterin voitti arvonnassa Tytti. Onnea! Laitatko viestiä tassulinna(miumaut) gmail.com

10 kommenttia:

 1. Nyt on toden totta ollut kylmä viikko, samanmoisia pakkasia täälläkin, ihan pikaisesti on Intonkin kanssa käyty..mutta huomenna pitäisi ruveta lauhtumaan, jee, niin päästään ulkoilemaankin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen käytiin jo häkissä monta kertaa. Ihan parasta! - Pepsi ja Max

   Poista
 2. Tänään teilläkin on vissiin jo lauhempaa, niin pääsette nuuhkimaan ulkoilmaa. Ei tämmöisiä kelejä kyllä tarvis olla, vaikka ei meillä jouduttu noin kylmästä kärsimäänkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Häkkiin mentiin monta kertaa eilen. Ja oli muutenkin lämmin sisällä - Pepsi ja Max

   Poista
 3. Pakkaset on olleet todella kovat . Suuret kiitokset kohdalleni osuneesta arvonta voitosta pepsille ja Maxille. Laitoin viestiä tulemaan. Hyvää alkavaa lauhempaa viikkoa teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tykkäät kalenterista. Se lähtee tänään postin mukaan - Pepsi ja Max

   Poista
 4. Pöh, eikö teilläkään aurinko toimi. Ei siis meilläkään. Mutta onneksi meillä on myös takka vaikkei täällä ulkona olekaan ollu niin kylmä kuin teillä. Sisälläkin sais kyllä olla lämpösempää...
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emme ymmärrä mikä vika auringossa on. Toivottavasti se pian paranee - Pepsi ja Max

   Poista
 5. Hirveät pakkaset on olleet! Pitäisi kieltää tällaiset säät. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kielto pitäisi määrätä. Menisiköhän se eteenpäin kissa-asiamiehen kautta - Pepsi ja Max

   Poista